העין מרעישה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

29/11/2014 | 11:03 | מאת: ליאור

שלום, זה בטח יישמע די מוזר. היום גירדתי את העין, כמו שאני מרבה לעשות מאחר שיש לי יובש (שאני משתדל לטפל בו בעזרת ג'ל סיסטיין. אציין שלא שמתי ג'ל סמוך לאירוע), ומיד לאחר מכן כמעט כל תזוזה בעין התחילה לעשות רעש שאפילו חברתי יכלה לשמוע בלי בעיה. מעין רעש פלסטי שכזה שמזכיר חיכוך יד בבלון (או בלון בבלון). "שיחקתי" קצת עם העין (מבלי לגעת בה, כמובן, אלא רק דרך מגע האצבע בעפעפיים) ולאחר דקה בערך הרעש נפסק. אשמח לדעת במה מדובר והאם יש מקום לדאגה? תודה רבה ויום טוב ליאור

איני יודע במה מדובר, מציע להבדק. השאלה אינה מתאימה לפורום גלאוקומה

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני