האם יש בדיקה לגלאוקומה שאינה כוללת נגיעה בעין?

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

12/03/2014 | 09:12 | מאת: שרה

לאמי גלאוקומה חריפה, אני לא מסוגלת לסבול נגיעות בעיניים ואפילו לא קרבה של יד או מכשיר כלשהו. לא יודעת אם זו בעיה נפשית או פיזית אבל בפועל מעולם לא עברתי בדיקה למרות כמה נסיונות ואני דואגת מאוד. מה אפשר לעשות? בבקשה אל תגיד לי "תשתדלי"...

עוד לא היה לי בקרירה מקרה שלא הצלחתי בסופו של דבר לבדוק בדיקה מלאה. אבל תאורטית, יש מכשיר שבודק לחץ תוך עיני עם זרם אויר וללא מגע (הוא פחות מדויק) ואפשר להסתדר עם בדיקה ללא מגע + צילומי העין

13/03/2014 | 08:53 | מאת: שרה

תודה רבה על תשובתך !!! תוכל לומר לי היכן מצויים מכשירים למדידת הלחץ ללא מגע?

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני