גלאוקומה לאבא שלי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

12/03/2014 | 09:07 | מאת: שרונה

בוקר טוב ד"ר בר קנא, לאחרונה אובחנה גלאוקומה אצל אבא שלי אבל נאמר לו שאין לחץ תוך עיני אבל המחלה מתקדמת מהר ועליו לשים טיפות. האם טיפות אכן מונעות את התדרדרות המחלה ויכולות למנוע ניתוח?

הורדת לחץ תוך עיני, עם טיפות או ניתוח, בהחלט יכולה למנוע הדרדרות גם במקרים שיש גלאוקומה ללא לחץ תוך עיני גבוה. האם אכן הטיפות מספיקות ייקבע רק במהלך המעקב, כהרופא יבדוק אם הלחץ ירד מספיק ושאכן אין שינוי לרעה בבדיקות שדה הראייה

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני