מידע אודות תרופת מתאזולומיד

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

19/09/2016 | 12:58 | מאת: אורה

יש לי גלאוקומה בעין שמאל שאינה מגיבה טוב לטיפות. הוצע לי לקחת מתאזולומיד אך איני מוצאת חומר קריאה לתרופה זו. האם זו תרופה יעילה? בתודה

התרופה דומה לתקופה בשם דיאמוקס או אורמוקס, עליה אולי יהיה לך יותר קל למצוא חומר. החומר דומה לחומר שיש בטיפות עיניים טרוסופט או אזופט, רק שכאן ניתן דרך הפה.בדרך כלל השימוש בתרופות דרך הפה להורדת לחץ בעין הוא לטווח זמן קצר.

08/02/2017 | 20:44 | מאת: Dan

בס"ד בקישור שלהלן תוכלי למצוא (באנגלית) חומר מידע על תרופת מתאזולאמיד: http://www.webmd.com/drugs/2/drug-11642/methazolamide-oral/details

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני