פזילה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

19/06/2016 | 07:12 | מאת: עדי

שלום, בת 26, נולדתי פוזלת פזילה קלה מאוד שהתבטאה חיצונית רק בזמן שאני ממש עייפה (לא שמו לה אליה אף פעם, ואני רואה מצוין). בשנה האחרונה הפזילה מאוד החמירה, האישון מטייל בחופשיות כל הזמן, העיניים שלי דומעות בתמידיות ושורפות, הלכתי לרופא עיניים כי אני רוצה לתקן את הפזילה. והוא בתגובה שלח אותי לנוירולוג. האם מחשיד לבעיה נוירולוגית?

שאלה זו אינה רלבנטית לפורום זה, ולתחום התמחותי - גלאוקומה. מציע לך להתייעץ עם רופא עיניים המומחה לפזילה

21/06/2016 | 00:24 | מאת: עדי

חשבתי שגלאוקומה זה בעיה נוירולוגית והרי הרופא שלח אותי לנוירולוג... אז קישרתי.. תודה רבה לילה טוב

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני