טיפול גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

21/09/2015 | 17:34 | מאת: אפרת

שלום, בן דודי (בן 35) מתגורר בחול במדינה פחות מפותחת רפואית מישראל וסובל מגלאוקומה קשה. הוא עובר טיפול שנקרא transscleral diode-laser cyclophotocoagulation אחת לשלושה חודשים. כעת הוא מתכנן להגיע לארץ על מנת לבדוק אפשרות של עליה לישראל (ללא קשר למחלה). בינתיים הוא ישהה כאן כתייר ויאלץ כנראה לעבור טיפול גם בארץ. שאלותיי הן: 1. האם הטיפול הזה קיים בארץ? האם ניתן לעבור אותו באופן פרטי ומה העלות המשוערת (הערכה בלבד כמובן) של טיפול כזה (על מנת להבין אם זה ריאלי לממן אותו באופן פרטי). 2. האם קיימים בארץ טיפולים מתקדמים יותר? תודה

טיפול זה, שהינו פשוט יחסית, קיים בעיקר בבתי החולים הציבוריים דווקא, ולא הפרטיים. אפשר לפנות לכל בית חולים דרך המשרד לטיפול בתיירים ולברר עלות, זמינות וכו לגבי טיפולים אחרים ניתן לענות רק אחרי בדיקה של האיש

21/09/2015 | 19:29 | מאת: אפרת

תוכל בבקשה להגיד לי כיצד נקרא הטיפול בעברית?

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני