גלאוקומה צרת זוות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

11/09/2015 | 18:23 | מאת: דליה

שלום יש לי גלאוקומה צרת זווית דרגה 1 השאלה שלי איך הוגדר הזווית באחוזים או אחרת כמה חור בקשתית אם זה הוגדר כזווית אז בין קשתית ומה מה הגודל של זווית במקרה של דרגה 1 תודה

אין תשובה מספרית מדוייקת לשאלות שלך. ה"כיור" שמנקז את נוזל העין נמצא בזוית שבין הקשתית והקרנית. אם זו צרה מאד, עד כדי ממש מגע קרנית-קשתית, יש סכנה שהכיור ייסגר לגמרי יום אחד ואז יעלה הלחץ הוך עיני, ורק במקרה זה, של ממש מגע, אני ממליץ לבצע טיפול מונע של "חור בקשתית"

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני