ניתוח אחמד דחוף לאחר ניתוח רגיל בעבר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

05/05/2018 | 22:02 | מאת: אולגה

שלום רב שואלת על אבי בן 78. עיוור כבר בעין אחת. בעין השניה שרידי ראיה. הלחץ התחיל לעלות וכבר לא ניתן לשליטה ע״י הטיפות. הוחלט על ניתוח אחמד דחוף. התור נקבע לעוד חודשיים...באיכילוב..לדבריו הוא חש הידרדרות מיום ליום וכך גם רואים בבדיקת שדה ראיה. האם חודשיים במקרה כזה זה לא יותר מדי זמן ואנחנו בעצם מעבדים פה כל יום זמן יקר? אשמח לחוות דעתך.

כמובן שאיני יכול לענות לגבי הראייה מבלי להכיר את כל הפרטים, ולצערי אין לי פתרון טוב לבעיית התורים במערכת הבריאות. בהתישב בחומרת המקרה, אולי כדאי לקבל חוות דעת נוספת ממומחה גלאוקומה נוסף.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני