גלאוקומה PLATEU IRIS

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

08/04/2018 | 21:49 | מאת: שוש

שלום יש לי גלאוקומה NARROW ANGLE וplateu iris בעבר עשו לי LI אסור לי להרחיב עישונים --- לכן להשתמש באדרנלין -- אשר יכול לגרום להרחבת עישונים אני שאלתי רופא מה לעשות אם אני אצטרך ניתוח עם אדרנלין הוא הציע לי להשתמש בpilocarpine טיפה 1 --שעתיים לפני שימוש באדרנלין השאלה שלי למה שעתיים לפני שימוש באדרנלין וכמה שעות משפיע Pilocarpine

טיפה של פילוקרפין צפויה להגיע לשיא ההשפעה כשעה-שעתיים אחרי השימוש, ולהמשיך ולהשפיע כ4 עד 6 שעות.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני