גלאוקומה לחץ תוף עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

07/04/2018 | 12:11 | מאת: גלי

שלום יש לי גלאוקומה --עם לחץ עיני נורמה --- עברתי בעבר טיפול LI ובלילה ---חד פעמי –היה כאב חזק בראש בעין שמול באזור הגבה עין אחד שאלה האם זה סימן בעלית לחץ בעין

כן, יכול להיות שזה סימן לעליית לחץ. מומלץ להבדק ע״י רופא עיניים מומחה לגלאוקומה שיידע לאבחן עם טיפול ה LI אכן פתח את ה״זוית״ של העין וגם כמובן ימדוד את הלחץ

07/04/2018 | 20:18 | מאת: גלי

שלום למחרת נבדקתי –ולחץ היה בגדר נורמה אבל נאמר לי ש LI נסגר בעין ימין אף אל פי שהתקף היה בעין שמול השאלה שלי למה התקף היה בעין שנייה עם LI פתוח

לא אוכל לענות בלי לבדוק אותך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני