שאלה תוצאות בדיקת שדה ראיה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

13/03/2018 | 21:42 | מאת: אריאל

בעין שמאל כתוב fixation losses 3\13 בעין ימין כתוב fixation losses 5\12 בגרף שכתוב עליו: Pattern Deviation בעין ימין הייתה נקודה שחורה אחת. את הבדיקה עשיתי כאשר היה לי דלקת לחמית. השאלה אם דלקת לחמית יכולה להשפיע על תוצאות בדיקת שדה הראיה? ואם השדה הראיה נחשב תקין?

איני יכול לענות בהחלטיות בלי לראות את הבדיקה עצמה, אבל מהמעט שתיארת הבדיקה נשמעת די תקינה

14/03/2018 | 16:00 | מאת: אריאל

אם הבדיקה היא תקינה זה אומר ששדה הראייה הוא יותר מ 140-120 מעלות?

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני