ניתוח השתלת צינורית בעין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

09/03/2018 | 14:41 | מאת: עופר

שלום רב, עברתי לפני חודשיים ניתוח השתלת צינורית להורדת לחץ תוך עיני בגיל 35. הרופא אמר שהבלב BELB גדול ורדוד. אשמח לדעת מה זה אומר? בנוסך העפעף קצת נפול מאז הנתוח האם זה אחת התופעות של הניתוח? מסתדר לבד בדרך כלל? תודה רבה

בלב זו בועת הנוזל שנוצרת על פני העין בעקבות הניתוח, הרי תפקיד הצינורית הוא לנקז נוזל מתוך העין אל מחוץ לה. צורת בלב שהינה ״גדול ורדוד״ זו צורה מיטבית. כן, ייתכן עפעף קצת נפול לאחר כל ניתוח עיניים, וברך כלל מסתדר עם הזמן

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני