טיפות ללחץ תוך עיני מסוגים שונים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

19/02/2018 | 11:28 | מאת: עמינדב

שלום דר נכבד ראשית אני חייב לשבח אותך על המענה המהיר והטוב שאתה נותן למתייעצים עמך. מזה זמן אני קורא את הפורום(לצערי נמנה על חוליו) ולבעייתי אני בן 48 עם היסטוריה של אם שככל הנראה היתה עם גלאוקומה. (לא לגמרי משוכנע) לא זוכר האב נפטר צעיר באחת המלחמות אז לא יודע רקע משפחתי. ניסו עלי מספר סוגי טיפות ושום דבר לא צלח עקב תגובה העין. בעיקר תגובה אלרגית של התנפחות עפעף עליון ותחתון. פעם בעין אחת פעם בשניה ולרוב בשתיהן. הייתי נראה נפוח ושינוי חזותי שגרם להפסיק הטיפות הרופאה המליצה על מתן מנוחת שבועיים לעין. לא מאמין שעוד שבועיים יהיה אחרת על כן מתייעץ איתך איך ממשיכים מנקודה זו תודה

כמובן שהמלצה על טיפול מחייבת הכרות של פרטי המקרה הספציפי, אבל באופן כללי כשיש בעיית אלרגיה למגוון תרופות אפשר לנסות טיפות ללא חומר משמר (למשל ספלוטן), אפשר לנסות טיפול לייזר להורדת לחץ (נקרא SLT) ובמקרים של מחלה חמורה מוצדק לבצע ניתוח להורדת הלחץ.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני