עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת שדה הראיה.

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

25/01/2018 | 14:49 | מאת: עומר

היי . כחלק מבירור לסיבות לכאבי ראש נשלחתי ע"י נוירולוג לבדיקת עיניים. הייתי אצל רופאי עיניים שניהם אמרו שהלחץ תוך עיני תקין (14) בנוסף עשיתי אתמול בדיקת שדה ראיה ומאז אני בלחץ אינסופי .צירפתי את התוצאות . רציתי לשאול באופן כללי לגבי הבדיקה האם היא תקינה ומה הריבועים הכהים והשחורים למטה מסמנים? תודה רבה הלוואי ותענה לי על הכל כי אני נורא לחוצה

28/01/2018 | 13:46 | מאת: עומר

היי , קיבלתי היום את התוצאות כתוב שרמת האמינות הבדיקה טובה ושדה- תקין . אז אשמח לדעת בבקשה עדיין אומרים הסימנים למטה ועל מה הם מעידים. אם אפשר:)

מתנצל, אבל הקובץ שהעלית לא מופיע בפורום.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני