שיטות טיפול לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

11/01/2018 | 14:46 | מאת: Dana

שלום האם יש טיפול תרופתי לאישון שנשאר מורחב כחודש וחצי אחרי ניתוח קטרקט (הניתוח שבוצע לאחר כמה ימים עם לחץ תוך עיני שלא ירד) האם זה לרוב מסתדר לבד? כמה זמן צריך להמתין בשביל לדעת ? ואם זה לא נסגר, האם יש דרכי טיפול תודה רבה

כמובן שתשובה פרטנית אפשרית רק לאחר ידיעת כל פרטי הניתוח, ובדיקת העין. באופן כללי אין פתרון פשוט, אלא ניתוח נוסף כדי להצר את האישון, דבר שברב המקרים מוותרים עליו אם הבעיה אינה קיצונית

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני