חשד לגלאוקומה בעין אחת

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

03/01/2018 | 23:59 | מאת: אודי

היי, עברתי היום בדיקת OCT בחשד לגלאוקומה בעין שמאל . classification mrw יצא תקין לגמרי בגבולות הנורמה. מה זה בדיוק המדד הנ"ל? אך בclassification RNFLT יש חלק אחד קטן שצבוע באדום וחלק נוסף בצהוב כלומר בחוץ לגבול הנורמה outside normal. האם יתכן וזה מאשר את התחלת הגלאוקומה? האם העובדה ש classification mrw תקין מכוון למשהו אחר? בעין ימין - הכל תקין לגמרי הכל ירוק בגבולות הנורמה! אשמח לתשובה!

מצטער, לא אוכל לעזור לך בלי לראות את כל הבדיקה. לא ניתן לפענח את משמעות בדיקת הOCT בקלות, על פי מדד זה או אחר, אפילו את החריגות מהנורמה הצהובות והאדומות צריך להבין רק על רקע כל שאר נתוני הבדיקה.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני