שאלה על חשד לגלאוקומה גבולית

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

20/11/2017 | 14:41 | מאת: נטעלי

לרופא שלום וברכה, בריאה ללא בעיות ומחלות. בעקבות ביקור אצל רופא עיניים רגיל אובחנתי עם חשד לגלאוקומה גבולית בעין ימין. פניתי היום לרופא מומחה לגלאוקומה לבדוק אם נכון הדבר. והוא רשם לי במכתב: IOP 19 ratio 0.4 fundus pale disc מה המשמעות של הכתוב? הוא ביקש לחזור אליו ביום חמישי בבקר לבדיקת לחץ. אשמח לתשובה מה אומר המונחים באנגלית . תודה רבה!

מצטער, אך המונחים שביקשת ממני להסביר הם כלליים מדי, ואיני יכול לדעת למה התכוון הרופא.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני