סובל מלחץ תוך עיני כמעט שנתיים ולא יודיע מה לעשות

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

20/09/2017 | 02:13 | מאת: נ

שלום אני סובל מלחץ תוך עיני כמעט שנתיים ומקבל קוסבט ותרבתאן ושני כדורים של מיתוזולמיד 50 השאלה ממליץ על ניתוח או להמשיך טיפול כי ליזייר לא מתאים לסוג גלוקומה זווית פתוחה מה אתה ממליץ ותודה הקיעור בעין ימין 0,9 ובעין שמאול 0.8 ובשדה הראייה עין ימין תקין ועין שמאול הפחתה ניקרת באפיה העליונה. אשמח לתשובה תודה

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה מקיפה שלך, כולל מידע על בדיקות לחץ תוך עיני מהתקופה האחרונה, ובדיקת שדות הראייה מהשנים האחרונות

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני