LI IRIDOTOMY חוזר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

08/09/2015 | 15:22 | מאת: דליה

שלום יש לי גלאוקומה זווית צרה בעבר בוצע לי לייזר LI בבדיקה אשר הייתי אצל רופא עיניים נאמר לי ש בעין אחד זה נסגר ויש לחזור על LI בוצע לי לייזר LI ב 2 מקומות נוספים בנוסף לישן אשר נסגר השאלה שלי האם קיימים מיקרים בהם יש לבצע 2 LI בעין אחד שנהם פתוחים החשד שלי שלא לקבל עין אחד ל רחב זווית יש לצין שנוצר אטרופיה בקשתית איפו היה LI הישן השאלה שלי למה זה קורה תודה

08/09/2015 | 17:39 | מאת: דליה

או שיכול להיות שאחד מ 2 LI לא היה אפשר לפתוח ו היה רק ניסיון לבצע LI אבל בגלל עובי של קשתית באותו מקום לא ניתן לבצע LI מה אתה חושב תודה

איני יכול לענות לך על כל השאלות ללא בדיקה של העיניים

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני