שיטה חדשנית לגלאקומה שתל זעיר בהלל יפה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

07/02/2017 | 09:39 | מאת: פיני

שלום מבקש לשאול למי זה מתאים הטיפול החדשני לטיפול בגלאקומה על ידי שתל תוך עיני זעיר ואם הצלחת הניתוח גם מפסיקים לקחת טיפות עיניים כבעבר כעט אני לאחר ניתוח פילטר עין שמאל ו לתע בעין שמאל כעט טוב 14 והמשך טיפול בטיפות עיניים הופנתי לרפריקציה בבדיקה עין שמאל 1 צילנדר ימין תקין חדוד ראיה 6 \6 עם מישקפיים תודה

טיפול זה הינו עוד עוד שיטה אחת ממגוון השיטות הזמינות למנתח הגלאוקומה להורדת לחץ תוך עיני. כמו כל שיטה, יש לו יתרונות וחסרונות. אם הוא מתאים ספציפית למצב שלך תוכל לשמוע רק מהרופא המטפל שלך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני