קפיצות שרירים בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

23/09/2014 | 10:26 | מאת: ל'

שלום, אני בת 22 וסובלת כבר כחודש מקפיצות שרירים בכל חלקי הגוף כולל פנים ואפילו מעט טיקים בלשון, חולשה לפעמים בשרירי הגוף כולל רעד קל ביד ימין, מדי פעם קפיצות חזקוצ שח כל הגוף כמו לפני ש"נופלים"לשינה אני לא הייתי בחרדה לפני אני לא חוויתי טראומה שתגרום לתופעה הזאת, אני חוששת שמדובר במחלה נוירולוגית ובעיקר חוששת מ als, הלכתי לרופאה נוירולוגית לייעוץ והיא בדקה אותי באופן ידני ושללה als אומרת שהכל תקין וזה רק מחרדה, האם באמת ניתן להשען רק על בדיקה ידנית בכדי לשלול מחלה כזאת? האם יש צורך בעוד ייעוץ? ולמה הם מתעקשים שזה חרדה? מה ניצן לעשות בכדי להפסיק את הקפיצות שרירים האלו?

23/09/2014 | 12:50 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום בדיקה גופנית דקדקנית היא עדיין הבחירה לאבחנה מציע שתפני למרפאה להפרעות תנועה בביהח תל השומר

23/09/2014 | 17:41 | מאת: ל'

על פי התיאור שנתתי כאן על מה לדעתך זה יכול להצביע? ואיך המרפאה הזאת יכולה לעזור?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד