טיקים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

03/08/2014 | 00:08 | מאת: עומר

שלום, אני בן 24 וסובל מילדות מטיקים בעיקר באזור העיניים. הייתי אצל נוירלוגים שנתנו לי כדורים שלא ממש עזרו ולאחרונה הייתי בהתייעצות אצל פרופסור שייעץ לי להפסיק לקחת את הכדורים מכיוון שאין תרופה שמפסיקה את הטיקים, והכדורים שאני לוקח יכולים להזיק למוח לאורך זמן. הטיקים מאוד מפריעים לי ומעייפים אותי. האם יש דרך נוירוכירוגית לטפל בעניין?

06/08/2014 | 20:35 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום יש אפשרות נוירוכירורגית לטיפול אני מציע שתקבע תור למרפאות חוץ תל השומר אלי, תוכל לומר למזכירות שביקשתי לקבוע לך תור טל 035305000 להתראות

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד