רעד בכף יד

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

28/07/2014 | 16:35 | מאת: יוסף

שלום רב, אני בן 25, סובל מרעד בכפות הידיים. זה קורה בעיקר בסביבת אנשים, כשעליי לאכול עם כפית או לשתות לגימה מפינגאן עם קפה. כף היד כמו גם האצבעות רועדות הרבה, כך שלפעמים המכנס אוכל את האורז. אני בריא, שותה הרבה קפה, תה צמחים, הייתה לי מגרינה, טיפלתי בה. יש לי הרגשה שיש לי משהו דפוק במוח, הרגשה זו נובעת מימים שבהם אני מטושטש מבחינה מחשבתית, לפעמים קשה לומר מילה בשלמותה, אני נתקע במילים, ולפעמים כאבי ראש, מאדיך ימים של מחשבה צלולה, דיבור שוטף וברור, וכוח מחשבתי אדיר. אציין גם אם אני לא בסביבת אנשים יש לי רעד באצבעות. למשל אם אני מרים ידיים קדימה, ורק מזיז קצת את הכף היד, כמו תנועה הורמוני, היד מתחילה להתנדנד בקצב אחיד. הדבר נכון לשתי הידיים. אשמח לקבל כיוון.

06/08/2014 | 20:36 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום יש תסמונת המתאימה לתיאור שלך אשמח לראות אותך במרפאות חוץ של ביהח תל השומר הטל 035305000

07/08/2014 | 14:38 | מאת: יוסף

דר זיבלי הנכבד, אני נפעם לראות שיש אדם שיודע לפתור את בעייתי. שהיא ללא ספק מפריעה לי מאוד. אכן התקשרתי כדי לקבוע תור אך אני נתקל בכמה אילוצים שמונעים ממני להגיע בזמן הקרוב אליך. אני צפוני, עובד בבוקר ובערב לומד תואר ראשון להנדסה , זמני שואף לאפס... אך בכול זאת חשוב לי להגיע אליך ואני אגיע, אך זה יקרה בפגרות בין הסמסטרים! אם תוכל בבקשה רק לתת לי שם של התסמונת כדי לנסות בנתיים ללמוד אותה , ובכך אני אסבול פחות עד הגעת התור. תודה. מראש.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד