mri

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

09/07/2014 | 15:21 | מאת: מינוני

אבקש פענוח-מודגמת מערכת חדרים סימטרית תקינה כולל חדר רביעי.חריצים וציסטרנןת תקינות.קיימים מספר מוקדים פתולוגים במעבר בין חומר לבן לאפור כביטוי למיקרואינפרקטים, מוקדים אשר אינם מתאימים לפי מיקומם למחלה דמיאלינטיבית. בהשוואה לבדיקה מלפני חצי שנה המוקדים נראים מאוד דומים.מוקדים אלו לאחר הזרקת גדולינויום אינם מקבלים האדרה ומתאימים למוקדים על רקע וסקולרי. עברתי בדיקה לאחר שחשתי כבדות קלה ביד שמאל וגם בשמאל שחלפה לאחר שני דקות תודה

22/07/2014 | 15:05 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום אינני מפענח בדיקות MRI על סמך הכתוב יש צורך לראות את הבדיקה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד