כאבים באיזור הצלעות

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

03/05/2014 | 02:59 | מאת: יוסי

שלום, שמי יוסי בריא בד"כ. בחמישה ימים האחרונים יש לי כאבים באזור החזה מתחת לצלעות בצד שמאל. הדבר החריג ביותר בכל הסיפור הזה וחשוב לי לקבל התייחסות אליו הוא שכאשר אני מלטף, אפילו הליטוף הרך ביותר, נקודה מסויימת בפלג הגוף השמאלי שלי מתחת לבית השחי, אני ישר מתקפל מכאבים בצלעות? איך יתכן שנגיעה במקום אחד יוצרת כאב כזה במקום אחר? הייתי במיון ועשו לי אק"ג (תקין) רנטגן צלעות וחזה (תקין) ובדיקת שתן (תקינה). הלכתי לכירורג אמר שזה לא הוא ושלח אותי לרופא עור לבירור הרפס. כרגע אין פריחה אז אין לדעת. אני בקושי זז, ודי אובד עצות. לאט לאט גם מתחיל להלחץ שאולי יש פה איזה משהו רציני שאנחנו מפספסים. דעתך (במיוחד לעובדה שאני נוגע בנקודה אחת וכואב באחרת - תגיד לי שאני לא משתגע). תודה, יהונתן.

11/05/2014 | 15:10 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלוםן לא אתה לא משתגע לפעמים הרפס איננו נותן תפרחת קלאסית מציע לחכות כחודשיים במידה ואין שיפור צור קשר שוב

13/05/2014 | 16:04 | מאת: יוסי

שלום, הרפס נשלל על ידי בדיקת הדם. אורתופד נתן לי אטופן לשבוע ולא היה שינוי, כמו כן קיבלתי גם זריקת קורטיזון. מה עוד זה יכול להיות? איזה עוד בדיקות היית ממליץ לעשות? אני מיואש.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד