זרמים רעידות דקירות סחרחורות מעל לחצי שנה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

30/04/2014 | 11:47 | מאת: אוהד

מלפני חצי שנה התחילו לי מזרמים חשמליים חזקים בקרסול כל מיני דברים מוזרים שכוללים רעד בכל הגוף תחושת נימול דקירות תחושת שירפה והירדמות של גפיים ולבסוף הצטרף לזה גם סחרחורות חזקות ותחושות עילפון, לרוב זה מחמיר שאני מוריד את הראש יושב בצורה מסויימת או שוכב לא מאוזן אבל תמיד קיים. הלכתי להמון רופאים,עשות לי בדיקת MRI ודם והכל יצא תקין. לאחר שלא הצליחו לפענח אמרו לי שאולי זה דיכאון וחרדה. למרות אני ממש לא מרגיש ככה למעט מהמחלה עצמה. נתנו לי סימבלטה 30מ"ג וזה הפחית 80% מהתופעות. אני ממש רוצה להפסיק עם זה אבל כל פעם שאני מנסה להפסיק הכל חוזר. מה זה יכול ליהיות? אני מרגיש שאני מקבל טיפול שגוי. אני כבר לא יודע מה לעשות. פרטים: אני בן 30 בדרך כלל יחסית בריא. באחת התמונות MRI היה לי נקודת סיגנל גבוהה בחומר הלבן לא ספציפי בפרונטל לוב, ושללו לי טרשת נפוצה.

11/05/2014 | 15:09 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום קשה לענות בלי שאסתכל על הבדיקות ובעיקר על בדיקות הדימות אשמח לבדוק אותך

11/05/2014 | 21:39 | מאת: אוהד

רשום בבדיקה a small focus of high signal in the right frontal sub cortical white matter is nonspecific שני נוירולוגים אמרו שזה לא טרשת נפוצה בגלל שזה רק נקודה אחת. מסרבים לעשות בדיקות אלקטרו וספיינל טאפ. אני מטופל בסימבלטה 30 מג אני אשמח להגיע אליך כשאחזור לארץ עוד חודשיים. יש לך אולי איזה כיוון? יש לי הרבה סחרחורות. וכשאני שוכב על כרית גבוהה יש תחושת שריפה ביריכיים. גם כשאני יושב בצורה מסויימת.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד