פרקינסון בשלבים מאוחרים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

22/04/2014 | 00:45 | מאת: מתן

שלום, אבי בן 63, חולה פרקינסון מזה כ20 שנה. אני בת 25 כך שלצערי לא הייתי מעורבת ככ במצבו הרפואי עד כה, אך כעת הסתבר לח שהוא כלל לא לוקח תרופות לפרקינסון, ומעולם לא לקח. זאת מחשש מתופעות הלוואי שלהן. שאלתי היא- מה ניתן לעשות כיום? מצבו חמור מאוד, ולאחרונה הוא חווה גם חסימת מעיים ואצית שתן- כנראה בשל המחלה. האם ישנן תרופות שיכולות לשפר את מצבו כיום? או שכבר מאוחר מדי? ומה ניתן לעשות למענו? בנוסף, מעבר לטיפול אצל מומחה גסטרו ואורולוג, האם יש משהו שנוירולוג יכול לסייע בו? תודה רבה מראש.

23/04/2014 | 11:27 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום בכל שלב של המחלה ניתן לשפר את איכות החיים על ידי מתן טיפול תרופתי מתאים יש לפנות לנוירולוג מומחה בהפרעות תנועה להתחלת טיפול

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד