רעד בלסת

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

20/11/2015 | 07:23 | מאת: לירז

שלום, אני בת 23 כבר די המון זמן אני שמה לב לרעידות בלסת ובאזור הכתפיים. לעיתים מאד רחוקות זה קורה לי כשאני מדברת למשל על דברים שמפריעים לי,שמרגשים אותי היום למשל זה קרה ובמשך 10 דקות פשוט תקף אותי רעד בלסת ובכתפיים שלא הצלחתי להשתלט עליו ושאלו אותי אפילו אם קר לי, ולא היה קר לי בכלל.. מה זה אומר בעצם ? אני צריכה לדאוג? תודה רבה

לירז שלום התופעה שאת מתארת יכולה להיגרם על ידי מספר רב של גורמים או מחלות\ מומלץ שתפני לברור אצל נוירולוג למידע נוסף ניתן להתקשר לטלפון 08-9779502/5

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד