רעד ביידים בתנועה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

04/09/2015 | 22:01 | מאת: דוד

שלום אני בן 23 לא פעיל גופנית בצורה סדירה..( מדי פעם עושה ספורט) לאחורנה הבחנתי שכאשר אני מיישר את ידיי גם ימין וגם שמאל באמצע היישור יש לי רעידות מוזרות ביד, שאני עושה את התנועה מהר אני לא מרגיש כלום רק אם אני מזיז תיד לאט לדוגמא מניח כוס על השולחן... גם שאני מקפל לאט את האצבעות יש לי רעידות.. אני נורא מפחד ונכנס לחרדות מזה ... יש מקום להיות חרד?

דוד שלום לסימפטום אותו אתה מתאר יכולים להיות מספר גורמים ועל כן מומלץ שתפנה להערכה ובדיקת נוריולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד