תחושות מוזרות ברגליים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

23/07/2015 | 14:29 | מאת: אילן

שלום אני בן 24 סובל מזה לפחות שבועיים מתחושות נימול עדינות ברגליים שבאות בצורת גלים שמתפשטים ברגליים כשאני מזיז את כף הרגל או את אצבעות הרגליים או כשאני נותן מכה עדינה לרגליים. הן נרגשות במקום שאני נוגע בו ומתפשטות לאיזורים הסובבים אותו בצורת גלים בעיקר באיזור הברך ולמטה עד כפות הרגליים חשוב לציין שזה לא מלווה בתחושת חולשה או כאבים מה זה יכול להיות ומהו אופן הטיפול ? תודה מראש

אילן שלום הסימפטומים שאתה מתאר יכולים להגרם ממגוון של מצבים כולל בעיה בתפקוד עצבי הרגליים מומלץ לפנות לבדיקת נוריולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד