רעד בראש

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

18/02/2015 | 16:51 | מאת: סילבי

בת 41. השנה הוחמר לי מאוד הרעד בראש אשר אובחן כרעד ראשוני. ביקרתי אצל רופאה נוירולוגית והמליצה על התחלת טיפול בדרלין. קראתי על התרופה באינטרנט ועל תופעות הלוואי הרבות שלה וזה די מרתיע.האם יש פתרון אחר ? קראתי שיש אפשרות להזריק בוטוקס להפסקת הרעד. זה חשוב לי מאוד. אני עובדת עם ציבור והרעד בראש גורם לי לחוסר נוחות גדולה מאוד ואף לבושה והסתגרות.

06/07/2015 | 23:13 | מאת: אסתר שני

הח אני נורא מזדהה איתך בתופעה שיש לי כבר מעל לשנתיים.אני גם בת 40 ומרגישה בת 70 עם פרקינגסון.ממש מתחרפנת וכל הניורולגים מקשרים לחרדה ואני לא מרגישה זאת בקיצור ,ההיתי אצל פרופוסר גרוס ונתנה לי קלונקס ליום ,אנסה ואודיע לך

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד