ראיתי סרטון מדהים ביוטיוב על חולה פרקינסון שפשוט הבריא

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

19/07/2019 | 19:19 | מאת: סרטןן מדהים

ראיתי סרטון מדהים שחולה פרקינסון פשוט חזר לעצמו תוך ארבע דקות לאחר שנטל סוג של שמן קאנביס ( נטילת שמן CBD) .. האם זה ייתכן באמת או הגזמה של הסרטון ??? https://www.youtube.com/watch?v=xZVkp_Pi2is

שלום רב לא ראיתי את הסרטון אבל צריך להביא בחשבון שבכל הנושא של קנביס יש הרבה מאד גורמים אינטרסנטים והמידע באינטרנט הוא ברובו מגמתי ולא מדויק אם אתה מעוניין בטיפול בקנביס רפואי ממליץ שתעלה את האפשרות בפני הנוירולוג המטפל אשר מכיר אותך ועוקב אחריך

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד