רעד והתכווצויות לא רצוניות בשריר התלת ראשי

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

08/02/2015 | 19:42 | מאת: נתנאל

התחילו לי אתמול התכווציות בלתי רצוניות בשריר התלת ראשי ביד ימין. עשיתי כושר כיומיים לפני, הפעלתי אז קצת עומס על היד אבל לא משהו חריג. ההתכווצויות הן מידי כ10 דקות ומדובר על סדרה של התכווצויות של השריר בקצב של כ5 בשניה וזה קצת כואב - עובר אחר כמה שניות. האם לקבוע תור כבר עכשיו לנוירולוג או שמדובר בתופעה חולפת? כמו כן מה אפשר לעשות בשביל למתן את התופעה? תודה רבה:)

16/02/2015 | 10:30 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

הייתי ממליץ להמתין ואם לא חולף לפנות לרופא משפחה

16/02/2015 | 23:57 | מאת: נתנאל

הייתי אצל רופא משפחה והוא הפנה אותי לנוירולוג אך התור הקרוב הוא עוד שבוע, הקפיצות לא עברו ועכשיו יש לי גם קפיצות בעין שמאל בעיקר - בתדירות די גבוהה, בנוסף לשריר היד.. מה אתה ממליץ לעשות בנתיים?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד