כדור לתנועות בלתי רצוניות קסנזין/טטרבנזין

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

14/03/2019 | 17:23 | מאת: סנדרה

שלום רב האם הכדור קסנזין /טטרבנזין יכולה לפתח דיסטוניה לאחר לקיחתו?רשום בתופעות הלוואי דיסטוניה/תופעות דמי פרקיניזם האם לאחר לקיחת 14 כדורים במשך שבועיים והפסקת הכדור שהחלו תסמינים דסטוניים זה יכול להיום כתופעת לוואי מהתרופה תופעת לוואי שנמשכת כקבועה או שחולפת שהכדור מתנקה מהגוף אודה על תשובה זה חשוב לי מאוד

כפי שנכתב הכדור טטרבנזין יכול לגרום לרעד ונוקשות שרירים ותסמינים אחרים דמויי פרקינסון. בד"כ האפקט חולף לאחר הפסקת התרופה אולם השיפור יכול לקחת מספר שבועות עד חודשים

20/03/2019 | 15:49 | מאת: סנדרה

כבר כמעט 3 חודשים הכדור נקי מהגוף וישנם עדיין תסמינים מה עושים?זה יכול להישאר כקבוע ?או יחלוף מעצמו בהמשך?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד