סיכוי לפתח טרדיב דיסקינזיה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

04/12/2017 | 17:31 | מאת: ירון

שלום תודה על תשובה קודמת. בהמשך לשאלה קודמת אשאל באופן יותר ספציפי- האם יש סיכוי לפתח טרדיב דיסקינזיה בטיפול ב-ARIPIPRAZOLE במינונים נמוכים (עד 5 מג ליום) בשימוש ממושך של מס' שנים אצל גברים צעירים (בגיל 30)? בתודה

04/12/2017 | 17:33 | מאת: ירון

והאם לדעתך כדאי להביא בחשבון את הסיכון לפתח טרדיב דיסקינזיה בבחירה בטיפול באריפיפרזול במינון נמוך (עד 5 מג) אצל גבר צעיר (בן 30) כטיפול משלים ל-SSRI ב-OCD? (כלומר לא מדובר פה בטיפול חובה כמו סכיזופרניה אלא כטיפול משלים ומחזק לטיפול הראשוני) בתודה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד