רעידות ביד ובעין שמאל

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

16/05/2017 | 00:14 | מאת: אלעד

שלום, בחודש האחרון מדי פעם יש לי רעידות בלתי רצוניות באגודל יד שמאל. בערב שבת לפני חודש תכיפות הרעידות הייתה כך שכל "התקף" רעידות נמשך שניות ספורות ולאחריו הייתה הפסקה של חצי דקה וחוזר חלילה במשך כמה שעות. מאז הרעידות חזרו כמה פעמים, אבל לא בקביעות המתוארת למעלה, אלא רעידות בודדות פעם או כמה פעמים ביום ולא בכל יום. מה שזהה הוא שכל "התקף" רעידות נמשך שניות ספורות. בנוסף אני מרגיש לפעמים "התקף" רעידות כאלה באותה יד בחלק בין האגודל לאצבע הסמוכה לו. חוץ מזה כבר כמה חודשיים שיש לי רעידות לא רצוניות מדי פעם בעין שמאל שנמשכות גם כן כמה שניות. יצוין כי אני בן 19. במה לדעתך מדובר?

אלעד שלום התופעות שאתה מתאר יכולות להיגרם ממספר רב של מצבים ומומלץ שתפנה להתייעצות אצל הרופא המטפל

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד