Deep tms- טיפול במסכה.....

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

22/02/2017 | 13:23 | מאת: בת חן

שלום... מעוניינת לברר אם שמעת על טיפול Deep tms?? אם כן האם הטיפול עוזר להקטנת הרעד ביד ובראש. והאם יש סכנה כלשהיא/ תופעות לוואי בטיפול?? תודה מראש בתחן

בת חן שלום הטיפול הנ"ל מבוסס על יצירת שדה מגנטי באמצעות קסדה המונחת על ראש החולה במחקרים שנעשו בעולם התקבלו תוצאות סותרות באשר ליעילותו במחלת פרקינסון. בעבר אפשר היה לקבל את הטיפול במרפאה בתל אביב. לא ידוע לי האם אפשר לקבל את הטיפול בארץ והיכן. מציע שתצרי קשר עם חברת בריינסווי. יתכן שהם יוכלו למסור לך יותר אינפורמציה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד