טיפול בפרקינסון ברמבם

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

16/01/2017 | 15:35 | מאת: בת

בעלי אובחן כחולה בפרקינסון, החל לו רעד בגפיים ובראש. איך ניתן לבדוק אם הטיפול שנעשה ברמבם מתאים לו. למי פונים? ובנוסף הומלץ לו לבצע בדיקה f dopa pet, האם היא כדאית?? תודה מראש

בת שלום במחלת פרקינסון יש ל"תפור" את הטיפול המתאים עבור כל חולה ולכן לא ניתן לענות לשאלתך לגבי התאמת הטיפול בלי לבדוק את בעלך בכל מקרה הטיפול באולטרסאונד ממוקד ניתן בבתי החולים רמב"ם (ד"ר שלזינגר) ותל השומר (ד"ר קורן-ישראלי) . בדיקת פלאורודופא הינה בדיקה לאישור האבחנה של מחלת פרקינסון. היא נעשית כאשר לרופא או המטופל יש ספק באבחנה. היא נעשית במכונים לרפואה גרעינית במרבית המרכזים הרפואיים בארץ, אינה מכוסה על ידי קופות החולים ועלותה כ4000-5000 ש"ח

18/01/2017 | 16:04 | מאת: בת

תודה... אם כל הסימנים תואמים לתסמינים של הפרקינסון אז מיותר לבצע את הבדיקה?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד