טיקים באוזן וירידה הורמונלית בזמן דיאטה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

11/01/2015 | 20:53 | מאת: עידן21

שלום וברכה ! אני צעיר בן 22 , במהלך השנתיים האחרונות השלתי 25 ק"ג ממשקלי בחודשים האחרונים אני בדיאטה יחסית דלה בפחמימות (אוכל הרבה חלבון ושומן בריא ונמצא בגירעון קלורי. בבדיקות דם נמצא מחסור בויטמין D וטוסטסטרון וLH נמוך. בימים שאני מקצץ בפחמימות אני חש במעין "טיקים", פעימות באוזן ימין, תחושה מאוד לא נעימה. א.א.ג אמרה שהאוזן מבחינתה תקינה והיא והאנדוקרינית אמרו שאם זה ממשיך מומלץ להיוועץ בנוירולוג. האם הדברים קשורים? האם ישנה סכנה בתחושות הללו באוזן?

12/01/2015 | 13:47 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום לא נראה לי שיש שיש קשר בין מה שמפריע לך לדיאטה אכן ממליץ לך להתייעץ עם נוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד