רעד וטיקים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

14/12/2014 | 16:13 | מאת: מירית

שלום רב ברצוני לשואל איזה בדיקה הכי אמינה ויכולה לתת מענה לרעד וטיקים?מלבד בדיקה גופני יש לציין קיימת מחלה ניורלגית ברקע,אך לא קשורה למשפחה של מחלות בעצבים,עשיתי עשרות EMG וגם הולכות חשמליות עצבים תקינים, האם EEG יוכל לעזור באבחון?הבנתי שיש קשר בין דופאמין לזה זה פשוט הולך ומחמיר מאוד עד מצב שמחזיקה כוס עם מיים פשוט המיים נשפכים מעט והטיקים נוראים ברוב אזורי הגוף וקשים מאוד ומשבשים את מהלך החיים ותיפקודיו אשמח למענה ואולי דרך טובה ונכונה לטיפול אשר יפתור בעיה זאת ויוכל להחזיר לי קצת תפקוד לחיי תודה

21/12/2014 | 16:15 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום נראה שענית לשאלה: בדיק גופנית היא הדרך האמינה והטובה ביותר להגיע לאבחנה

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד