חוששת שיש לי פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/09/2014 | 00:56 | מאת: סתיו

היי אני בת 17 ובתולה (אם זה משנה) ולפני חמישה ימים התחיל ממש לגרד לי באיבר המין ובמיוחד בשפתיים הפנימיות ואני פשוט לא יכולה יותר! ניסיתי לשטוף את האיזור ולחכות כמה ימים כי חשבתי שזה יעבור מעצמו אבל לא.. ואין לי הפרשות או כאב פשוט רק מגרד ואני ממש מתביישת לספר לאמא שלי או ללכת לרופא.. מה לעשות? ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר להפטר מזה? זה פשוט מתסכל

14/09/2014 | 15:02 | מאת: ד"ר דן קלמן

כמובן שלא ניתן לאבחן ממה בדיוק את סובלת ללא בדיקה. את יכולה לנסות לטפל במשחה מקומית כגון קומאגיס (למרוח באזור השפתיים החיצוניות והפנימיות אך לא להחדיר לנרתיק) אבל אם זה לא יעבור כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 036496888

16/09/2014 | 10:19 | מאת: אני

הבנתי מהרוקח שהיא גם מיועדת לגרד תודה

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק