קנדידה בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/09/2014 | 00:21 | מאת: מ

שלום לפני שלושה ימים קיבלתי משחה לפטריית קנדידה בשם פוליקוטן הבעיה היא שאני קיבלתי מחזור, ושמתי משחה וזה שורף לי ממש אני לא יודעת אם להמשיך עם המשחה או להפסיק ולחכות שהמחזור יעבור ורק אז להמשיך?

07/09/2014 | 17:09 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין מניעה מלהשתמש במשחה חיצונית כגון פוליקוטן בזמן הוסת אבל התופעה שתיארת (צריבה) יכולה גם להיגרם מרגישות לאחד ממרכיבי המשחה, לכן באם זה ממשיך, כדאי להחליף למשחה אחרת בהתייעצות עם רופאיך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק