האם פטרייה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/08/2014 | 12:17 | מאת: שרה

שלום, אני בת 52 וסובלת מזה כשנה מצריבה בזמן מתן שתן, גרד בנרתיק וכאבים ביחסי מין. לא עשיתי בדיקות חוץ מתרבית שתן שיצאה תקינה. האם זה נובע מפטרייה? כדאי לפנות לרופא?

18/08/2014 | 13:23 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ציינת עם עדיין יש לך מחזור והאם את מטופלת בהורמונים. בגילך, מה שתיארת נובע לרוב מחוסר אסטרוגן ולא בהכרח מפטרייה או זיהום אחר. בכדי לאבחן במדוייק ולתת טיפול מתאים יש צורך בבדיקה. כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-64968888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק