פטרייה חוזרת בהריון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/06/2014 | 23:04 | מאת: יולי

שלום, אני בשבוע 10 וכבר פעם שלישית עם פטרייה בנרתיק, כי פעמיים כבר עם אנטיביוטיקה שישר גורמת לי לפטרייה. ההפרשות הן ירוקות-צהובות ולא במרקם קוטג' האם זה מסוכן לעובר להשתמש כל כך הרבה פעמים באגיסטן נרות? וכיצד ניתן למנוע ? תודה מראש, ההריונית המודאגת

16/06/2014 | 11:39 | מאת: ד"ר דן קלמן

פטרייה בהריון היא נפוצה ואין בעיה לטפל בנרות בזמן ההריון אם כי יש רופאים המעדיפים להמנע מטיפול בשליש הראשון של ההריון. מכל מקום לא ברור על סמך מה קבעת שאכן מדובר בפטרייה. הפרשות ירוקות/צהובות יכולות להיות מגורמים אחרים שחלקם לא רצויים בהריון, לכן כדאי לעשות משטח ולאבחן במדוייק מהו הגורם. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק