קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/09/2016 | 23:51 | מאת: נורית

שלום,לפני חמישה חודשים פניתי לראשונה לרופאת נשים אחרי גרד בלתי פוסק ואדמומיות רבה בכל אזור הנרתיק והאגן. התחלתי בטיפול של נרות כדורים ומשחות. עד עכשיו הספקתי להיות אצל רופאת עור ונשים עוד מספר פעמים, הטיפול עדיין לא עוזר לי. במשטח הואגינלי יצאה תשובה חיובית לקנדידה ובדיקת צואה יצאה תקינה. כרגע הפטריה התפשטה לטבור שמדי פעם גם מפריש משם מוגלה. כמובן שאני כבר חמישה חודשים ממשיכה בטיפול. השאלה שלי הבנתי ממה שקראתי באינטרנט שיכול להיות שמדובר בבעיה שמגיעה מהמעיים פניתי לרופאת משפחה שתפנה אותי לרופא שמטפל במעיים והיא אמרה שאין קשר כלל ורופא גסטרו לא יכול לעזור לי האם זה נכון? שאלה נוספת זה מדבק? יכול להיות שזה קשור לבן זוג?

פטרייה שהתפשטה מהנרתיק לטבור וגם מפרישה מוגלה? זה נשמע מקרה חריג מאוד. ייתכן ומדובר במזהם אחר. אם אכן זו פטרייה, ייתכן שיש פגיעה במערכת החיסון. בכל מקרה, המקרה שלך נראה מורכב מכדי לדון בו במסגרת הפורום. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לפגישת ייעוץ מעמיקה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק