גרד בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/08/2016 | 12:41 | מאת: עליזה

שלום רב! זה חודשיים שאני סובלת מגרד בנרתיק עד כדי דם ופצעים שכואבים מאוד. רופא המשפחה נתן לי משחת אגיסטן להחדרה לצוואר הרחם אך לא עזרה. אינני יודעת אם יש קשר אבל כבר שנה שאני סובלת מגרד בפי הטבעת והייתי אצל הפרוקטולוג שנתן משחה אך גם היא אינה עוזרת. אודה לכם אם תייעצו לי מה לעשות?

קדם כל – משחת אגיסטן היא להחדרה לנרתיק או לשימוש חיצוני (תלוי בסוג המשחה/קרם) ולא להחדרה לצוואר הרחם. גרד בנרתיק ובפי הטבעת יכול לנבוע מגורמים רבים כגון פטריית הקנדידה, חיידקים מסוימים, טריכומונס וגורמים נוספים רבים. לא ניתן לאבחן הבעיה בלי פגישת ייעוץ מסודרת ובמקרה שלך גם בדיקות מסוימות. את מוזמנת לפנות למרפאתינו.

26/08/2016 | 14:38 | מאת: יוסף

היה בארסנל אבחנות כל מאבחן של רפואה משלימה קנדידה

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק