פצע באזור של איבר המין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/04/2016 | 20:39 | מאת: דנה

שלום, אני בת 29. לפני 4 חודשים באתי במגע עם גבר שיש לו ספק קונדילומה-ספק מחלת מין אחרת (הוא נבדק, התייאש ולא ברור מה יש לו, כבר מספר שנים). לא שכבתי איתו- אבל כן היה מגע כלשהו, וקראתי באינטרנט שמספיק חיכוך של אברי המין ולא רק מסקס ניתן להדבק באם מדובר בקונדילומה, ושממחלות מין ניתן להדבק ולהרגיש גם עד חצי שנה אחרי. כעת פתאום צץ לי חצ'קון שנראה בדיוק כמו כל חצ'קון שמופיע גם על הפנים (וגדול), לא בפנים, אבל מעל איבר המין (ממש מתחת לאיפה שיתחילו התחתונים, נניח). אני יודעת שאני בטח סתם היסטרית שקראה יותר מדי באינטרנט, אבל אף פעם זה לא קרה לי, מה גם שאני עושה לייזר- כך שאין מצב לבעיות של סכין גילוח שפוצעת. ועוד שאלה, אחרי שזה יעבור - זה מסוג הפצעים שONCE הם הופיעו- הם תמיד יחזרו ? תודה רבה

13/04/2016 | 02:09 | מאת: ד"ר דן קלמן

לצערי אין שום דרך לאבחן נגע שכזה רק מהתיאור שמסרת. באם זה לא עובר יש לפנות לרופא עור. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק