פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/04/2016 | 13:20 | מאת: קרן

בזמן האחרון אני סובלת מפטריה בנרתיק שמלווה כמובן עם גרד והפרשות, נרות ומשחה כבר לא עוזרים רופאת הנשים בכל פעם נותנת לי כדורים ההפרשות נמשכות הגרד פסק אבל בפעם האחרונה זה חזר לי כבר אחרי שבועיים השאלה מה גורם לזה האם אפשר למנוע והאם יש טיפול אחר חוץ מהכדורים. תודה מראש

06/04/2016 | 16:31 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפני הכל יש לוודא שנעשה אבחון נכון. ישנם פרוטוקולים רבים לטיפול תרופתי בפטרייה בנרתיק ויש להתאים את צורת הטיפול המתאימה לך. דלקות חוזרות בנרתיק הוא דבר נפוץ ובאם טיפול תרופתי אינו עוזר ניתן לטפל בשיטת החימום והאוזון כפי שמבוצע במרפאתנו. זהו טיפול יעיל לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק