הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

23/03/2016 | 14:30 | מאת: אסנת

סובלת מהפרשות מהנרתיק בשבוע האחרון ולקחתי נרות אגיסטן שלשה ימים וזה לא עזר. מאתמול יש לי גם קצת חום (37.7) וגם כאבים באיזור הרחם וההפרשות אפילו התגברו. האם כדאי לקחת שוב פעם נרות או משהו אחר או שיש צורך לפנות לרופא? תודה.

23/03/2016 | 15:00 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפי תיאורך זו עלולה להיות דלקת אגנית שמצריכה טיפול אנטיביוטי מיידי. אין לטפל בנרות ויש לפנות בהקדם לרופא ובאם הרופא אינו זמין, יש לפנות למוקד רפואי או חדר מיון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק