נרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/02/2016 | 10:15 | מאת: אופיר

היי, אתמול החדרתי את הנר האחרון וכשקמתי היה לי התפוררות ענקית של הנר, אני חושבת שכולו יצא, בשני הנרות הקודמים זה לא היה ככה הם התפוררו, אבל הרבה פחות בכמות. עדיין מגרד לי, לא כמו הימים הראשונים הרבה הרבה פחות, אין צריבה אבל עדיין יש גירוי קטן. האם זה קשור לזה שהנר התפורר כמעט כולו או שזה תופעה נורמלית ועוד מעט יעבור לי הגירוד?

02/03/2016 | 13:43 | מאת: ד"ר דן קלמן

הנר שהתפורר לא אמור להוות בעיה. אם התסמינים לא יעברו בזמן הקרוב אפשר לחזור על הטיפול ובאם לא עובר לחזור לרופא להתאמת טיפול שונה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק